Beredskapavdelingen

 
Døgnet rundt, året igjennom, er mannskaper klare til å rykke ut for å redde og verne om liv, verdier og miljø. Brannvesenet er etter brann- og eksplosjonsvernlovens § 9 pålagt utrykningsplikt og beredskap ved alle akutte ulykkessituasjoner. Dette stiller krav både til mannskap og utstyr, og brannvesenet har et godt samarbeid med andre nødetater.
 
Samfunnet i dag stiller høyere og større krav til brannvesenet, noe som betyr at vi også må utvikle oss på flere områder enn bare brannslokking. Et moderne brannvesen gjør mer enn bare å slukke brann. Vi rykker ut på bilulykker, urban redning (tau), ulykker i vann og på is, hjertestarter, innbruddsalarm, vannlekkasjer, innlåsning, henter katter i trær og slike ting som en brannmann skal gjøre.
 

 

 

Bjørnis på nett

Se flere bilder og nyheter på Instagram og Facebook.

Kontaktadresse


Brannbamsen Bjørnis
c/o Norsk brannvernforening
Postboks 6754 Etterstad
0609 Oslo
Tlf: 913 48 882

Alle priser er i NOK - Norske kroner.
Copyright © 2013 - 2017 Brannbamsen Bjørnis
Ansvarlig redaktør: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Webmaster: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.