om meg

Helt siden jeg var en liten, lodden bamseunge, og så en brannbil for første gang, drømte jeg om å bli en brannkonstabel. Og det har jeg blitt - hele Norges brannbamse. Først og fremst er jeg til for barna, men jeg hjelper gjerne mamma, pappa, bestemor og bestefar også. Jeg elsker jobben min. Les mer om meg og hva jeg gjør.

Historien om meg ferdig.jpg

Du finner meg på brannstasjoner over hele landet. Min viktigste jobb er å bli med brannbilene når de rykker ut til branner og andre ulykker med barn. Jeg trøster, er en god venn, og gir trygghet. Det gjør så utrolig godt å bli klemt av et barn som trenger meg. Sammen er vi sterke. Sammen klarer vi oss gjennom det meste.

Historien om meg ferdig2.jpg

Branner og ulykker vil vi ikke ha. De fleste ulykker kan unngås hvis vi bare er litt smarte. Derfor lærer jeg bort alt jeg kan til både barn og voksne. Jeg blir så glad når jeg møter sånne som deg, som er opptatt av røykvarslere, brannøvelser og alt vi sammen kan gjøre for å hindre brann.

Historien om meg ferdig3.jpg


Her på nettsiden min kan du lære mye om brannvern og sikkerhet. Du kan synge med på sangene mine, og danse sammen med meg. Du kan ha en brannøvelse, og du kan fargelegge meg både på skjermen og på papir.

For foreldre, dere som jobber i barnehage og for kolleger i brannvesenet, er det egne sider med mer om meg og hva vi kan finne på sammen. Er det noe du lurer på, send meg gjerne en melding.

Historien om meg ferdig4.jpg

nødutgang-skilt
flamme