totalpakken2.jpg

Materiell for barnehager

Her kan du lese mer om Bjørnis sitt nasjonale pedagogiske opplegg om brannvern for barn i barnehagen:

Totalpakken

I totalpakken får dere både flipover, Bjørnis-ryggsekk, Bjørnisbamse og permen "Brannvernboka" samlet, levert i en praktisk oppbevaringskoffert. Flipoveren er i A2-format med 10 ulike temaplansjer. Den ene siden viser et stort bilde der Bjørnis illustrerer et tema, mens baksiden gir hjelp og instruksjoner til den voksne som holder opplæringen. Hvert tema har tre vippekort som forsterker læringen. Totalpakken koster 1200,- eks mva kroner, og bestilles i nettbutikken.

Brannvernpakken

La barna ta med Bjørnis hjem! Brannvernpakken for barnehager består av en ryggsekk, en Bjørnisbamse og permen "Brannvernboka”. Opplegget er laget med tanke på at barn kan få låne med seg Bjørnis hjem etter tur. I permen er det nyttig informasjon til foreldre, og en enkel sjekkliste barn og foreldre kan gå gjennom sammen. I tillegg har permen “blogg”-ark, der man kan skrive kort om hva Bjørnis har fått oppleve på hjemmebesøk. Og selvsagt får barna Bjørnisdiplom som takk for besøket og brannvernsjekken. Brannvernpakken koster 799,- eks mva kroner, og bestilles i nettbutikken.

Se materiellet i bruk i denne filmen fra Kastbrekka barnehage i Trondheim: www.youtube.com/watch?v=F0udIfYtkNg
 

...og mye mer!

I nettbutikken finner dere også diverse annet materiale for salg. Her kan dere blant annet bestille påfyll til “Brannvernboka” og ekstra flipovere. Alle inntekter går uavkortet til Bjørnisprosjektet, noe som gjør det mulig for oss å videreutvikle og lage nye elementer dere kan ha nytte av i barnehagen.

Velkommen som Bjørnisbarnehage, og lykke til med brannvernopplæringen!

nødutgang-skilt
flamme