totalpakken2.jpg

Materiell for barnehager

Nå lanseres nytt nasjonalt undervisningsopplegg om brannvern for barn i barnehagen. Her kan du lese mer om materiellet.

Grunnpakken

Grunnpakken består av en flipover i A2-format med 10 ulike temaplansjer. Den ene siden viser et stort bilde der Bjørnis illustrerer et tema, mens baksiden gir hjelp og instruksjoner til den voksne som holder undervisningen. Hvert tema har tre vippekort som forsterker læringen. Grunnpakken er gratis, begrenset til 1 stk. per barnehage. Merk at fraktkostnad på 77 kroner tilkommer. For å kunne bestille denne må du legge inn barnehagens organisasjons-/bedriftsnummer på en egen bestillingsside som åpnes i august 2018. Registrer deg for vårt nyhetsbrev på denne siden, så sender vi deg en påminnelse når bestillingsskjemaet åpnes. Ekstra flipover kan bestilles i nettbutikken, og koster 449 kroner.

Brannvernpakken

La barna ta med Bjørnis hjem! Brannvernpakken for barnehager består av en sekk, en Bjørnisbamse og permen "Brannvernboka”. Opplegget er laget med tanke på at barn kan få låne med seg Bjørnis hjem etter tur. For Bjørnis er det nemlig stor stas å få bli med hjem! I permen er det nyttig informasjon til foreldre, og en enkel sjekkliste barn og foreldre kan gå gjennom sammen. I tillegg har permen “blogg”-ark, der man kan skrive kort om hva Bjørnis har fått oppleve på hjemmebesøk. Og selvsagt får barna Bjørnisdiplom som takk for besøket og brannvernsjekken. Brannvernpakken kan bestilles i nettbutikken, og koster 849 kroner.

Totalpakken

I totalpakken får dere både grunnpakken og brannvernpakken samlet, levert i en praktisk oppbevaringskoffert. Totalpakken bestilles i nettbutikken, og koster 995 kroner.

...og mye mer!

I nettbutikken finner dere også diverse annet materiale for salg. Her kan dere blant annet bestille påfyll til “Brannvernboka”. Alle inntekter går uavkortet til Bjørnisprosjektet, noe som gjør det mulig for oss å videreutvikle og lage nye elementer dere kan ha nytte av i barnehagen.

Velkommen som Bjørnisbarnehage, og lykke til med brannvernopplæringen!