Samarbeidspartnere

Bjørnisprosjektet har flere gode samarbeidspartnere, som hjelper oss med å spre det viktige budskapet. Tusen takk til dere!
gjensidigestiftelsen-logo.png

Gjensidigestiftelsen har finansiert 15 Bjørnismaskoter til norske brannvesen, og gjør det mulig for oss å lage et nytt nasjonalt undervisningsopplegg for barnehagebarn til høsten 2018.
 

Egon_Restaurant_logotype.jpg

Egon deler hvert år ut over 200 000 Bjørnis brannvernhefter til barn som besøker restaurantene. De har i tillegg september som egen sikkerhetsmåned. Da får barna også brannhjelm og tatovering, og mange restauranter får besøk av selveste Bjørnis.
 

fagforbundet-logo.png

Fagforbundet organiserer blant andre ansatte i både brannvesen og barnehager, og har derfor valgt å støtte Bjørnisprosjektet.
 

 

 
Firesafe-logo.png

Firesafe hjelper oss blant annet med å lage Bjørnis brannvernkofferter, som brannvesenet kan ta med når de besøker barnehager og skoler.
 

draeger-logo-1.png

Dräger støtter Bjørnisprosjektet med brannhjelmer i barnestørrelse til bruk i brannvernopplæring bl.a. på Barnas brannstasjon i Oslo.
 

 

blink-logo.png

Blink Print & Design har vært med på å forme Bjørnis til den han har blitt. De hjelper oss med illustrasjoner, grafisk design og trykking av infomateriell.

 

ide-logo.png

IDÉ House of brands er fikserne våre. De skaffer oss alt fra svære maskoter til t-skjorter, caps, matbokser og drikkeflasker.