Samarbeidspartnere

Bjørnisprosjektet har flere gode samarbeidspartnere, som hjelper oss med å spre det viktige budskapet. Tusen takk til dere!

 
Egon_Restaurant_logotype.jpg

Egon deler hvert år ut over 200 000 Bjørnis brannvernhefter til barn som besøker restaurantene. De har i tillegg september som egen sikkerhetsmåned. Da får barna også brannhjelm og tatovering, og mange restauranter får besøk av selveste Bjørnis.
   


 

fagforbundet-logo.png

Fagforbundet organiserer blant andre ansatte i både brannvesen og barnehager, og har derfor valgt å støtte Bjørnisprosjektet.
 

 

 
Firesafe-logo.png

Firesafe hjelper oss blant annet med å skaffe små elektriske biler til barneavdelinger ved sykehus rundt om i landet.
 

toyota logo.png

Toyota Material Handling Norway AS støtter Bjørnisprosjektet med en truck, slik at alle varene på lageret til Bjørnis blir fraktet trygt rundt på brannstasjonen. bunnpris-logo-digital.png

Bunnpris støtter Bjørnisprosjektet med salg av brød og is i utvalgte Bunnpris-butikker, der inntektene av salget går tilbake til Bjørnis sitt forebyggende arbeid. 

MARINE SAFETY_logo.png

Marine Safety støtter Bjørnisprosjektet med salg av brannklær til brannvesen i Norge, der noe av inntektene av salget går tilbake til Bjørnis sitt forebyggende arbeid. Ansatte i Bjørnisprosjektet bruker brannklær levert av Marine Safety. KOTENG utf.jpg

Koteng holding As  bidrar med støtte til Bjørnisprosjektet
110_hovedlogo_vektor.png
Midt-Norge 110-sentral bidrar med støtte til Bjørnis prosjektet


np_logo.pngnødutgang-skilt
flamme