Bjørnis-bamsen er det Bjørnis-produktet som står på aller flest ønskelister. Lenge var det kun Bjørnis-trøstebamsen, som er forbeholdt barn som har vært involvert i branner og ulykker, som eksisterte. Bjørnis-kosebamsen kom til verden som følge av stor etterspørsel etter Bjørnis-trøstebamsen, og den har allerede flyttet inn på tusenvis av barnerom landet over.

Bjørnis-bamsen er en trygg og god venn

Bjørnis-bamsen er en myk og deilig kosebamse som er fylt med små kuler som gjør den ekstra god å ta på og kose med.  

Noe av det Bjørnis selv er mest opptatt av, er sikkerhet. Derfor er naturligvis Bjørnis-bamsen testet og godkjent som leketøy.  

Kosebamsen er 20 cm lang og egner seg derfor ypperlig som sengekamerat og på tur i skole- eller barnehagesekken. Bjørnis-bamsen er også veldig glad i å leke, og blir gjerne med på både gjemsel og legobygging.  

Bestill Bjørnis-bamsen nå, og du får den i posten i løpet av 2-5 virkedager. Bor du i Trondheimsområdet, kan du også velge å hente bamsen selv i vår Bjørnis-butikk på Sluppen Brannstasjon mellom 08.00 og 15.00, mandag-fredag.  

Bjørnis kosebamse (UTSOLGT, forventet levering våren 2022)

Kosebamsen er dessverre utsolgt. På grunn av store forsinkelser i vareproduksjon/varelevering rundt omkring i hele verden grunnet pandemien, så har vi dessverre ingen bekreftet leveringsdato enda. Vi oppdaterer nettsiden så raskt vi får nærmere beskjed fra leverandør.

kr 179
Ikke på lager
stk

De som kjøpte dette produktet, kjøpte også

nødutgang-skilt
flamme