Tekstiler

Bjørnis-klærne er både morsomme og funksjonelle! Plaggene med Bjørnis-logoen på er akkurat så kule som barna vil at de skal være og av så god kvalitet som foreldrene forventer at de skal være. 

Barneklær for aktive og lekne barn

 

Bjørnis er en aktiv type som liker å leke seg, både inne og ute. Han orker ikke å ikle seg stramme, ubehagelige bukser som hindrer han i å klatre i trær eller gensere med sømmer som klør. Bjørnis liker heller ikke å fryse! Derfor er alle barneklærne fra Bjørnis utviklet i tråd med bamsens egne ønsker.  

Bjørnis-klærne er behagelige å ha på, de tåler en støyt og de holder våre små brannhelter gode og varme. Ren og deilig bomull og myk bambus med gode pusteegenskaper er blant materialene som er brukt i produksjonen av Bjørnis-klærne.  


 

 

Bjørnis-klær for innendørs- og utendørs bruk

 

Det stadig voksende utvalget i Bjørnis-klær består av klær beregnet for både innendørs- og utendørs bruk. Her finner du deilige joggebukser og kule hettegensere med Bjørnis-logo, t-skjorter, solid Bjørnis-regntøy i kule farger og med reflekser samt herlig superundertøy i bambus.  

I og med at Bjørnis har tilhengere i alle aldre, kommer de fleste av Bjørnis-klærne i et bredt utvalg størrelser, fra 2 år og opp til XXL. 

For mer informasjon om de ulike plaggene – klikk deg inn på produktsidene.  

PS! Sjekk også utvalget i kule Bjørnis-capser og luer. 

nødutgang-skilt
flamme